Om oss

Om Per O. Meier As

Bedriften ble startet i 1979. Den gang sydde eier Per-Oscar Meier hjemme i kjelleren i sin private bolig på Vear. Behovet for større plass meldte seg imidlertid etter en stund, og i 1983 ble dagens lokaler bygget. Disse befinner seg på Smiløkka Industriområde på Vear, mellom Tønsberg og Sandefjord.
I 2019 ble Brisk Interiør AS kjøpt opp og flyttet inn i de samme lokalene. Det er i dag 4 ansatte hos Per O. Meier AS og 2 hos Brisk Interiør AS. Sammen tilbyr vi alt av søm, vedlikehold og reparasjon av kalesjer presenninger og båt- og bobilinteriør.

Hva gjør vi?

Vi tilbyr spesialsydde kalesjer, havnetrekk og konsolltrekk til de fleste båter, samt reparasjon av gammelt. Vi har lang erfaring innen yrket og gir deg råd om hva som er best for deg og din kalesje.
Vi tilbyr også vask og impregnering av kalesjer og gratis vinterlagring for disse.

Ivan Johansen
Eier og daglig leder

Ivan har jobbet for Per O. Meier siden 1997 og tok over driften i 2018. Han har ansvar for oppmåling og montering av markiser, kalesjer og presenninger samt utfører mange søm og sveisejobber.

Jannicke Nilsen
Syerske

Jannicke har jobbet med å sy kalesjer siden 2017 og drev for seg selv før hun ble ansatt hos Per O. Meier AS i april 2020. Hun er med på oppmåling, tilskjæring og søm av kalesjer og presenninger. 

Åsta Hågensen
Syerske

Åsta har jobbet hos Per O. Meier AS siden høsten 2018. Hun er oftest å finne på verkstedet hvor hun reparerer og syr kalesjer, og møter alltid kunder med et smil når de kommer inn.

Marianne Krona
Syerske

Marianne har vært ansatt siden 2020 og har ansvar for å lage enkeltkomponenter til kalesjer, som bl. a. hjerter, strikkfester og opprullingsreimer. Hun reparerer kalesjer, bytter vinduer og glidelåser.

Hva sier kundene våre?

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! kontakt oss for en uforpliktende samtale.