Om oss

Om Per O. Meier As

Bedriften ble startet i 1979. Den gang sydde eier Per-Oscar Meier hjemme i kjelleren i sin private bolig på Vear. Behovet for større plass meldte seg imidlertid etter en stund, og i 1983 ble dagens lokaler bygget. Disse befinner seg på Smiløkka Industriområde på Vear, mellom Tønsberg og Sandefjord.
I 2019 ble Brisk Interiør AS kjøpt opp og flyttet inn i de samme lokalene. Det er i dag 4 ansatte hos Per O. Meier AS og 2 hos Brisk Interiør AS. Sammen tilbyr vi alt av søm, vedlikehold og reparasjon av kalesjer presenninger og båt- og bobilinteriør.

Hva gjør vi?

Vi tilbyr spesialsydde kalesjer, havnetrekk og konsolltrekk til de fleste båter, samt reparasjon av gammelt. Vi har lang erfaring innen yrket og gir deg råd om hva som er best for deg og din kalesje.
Vi tilbyr også vask og impregnering av kalesjer og gratis vinterlagring for disse.

Ivan Johansen
Eier og daglig leder

Ivan har jobbet for Per O. Meier siden 1997 og tok over driften i 2018. Han har ansvar for oppmåling og montering av markiser, kalesjer og presenninger samt utfører mange søm og sveisejobber.

Jannicke Nilsen
Syerske

Jannicke har jobbet med å sy kalesjer siden 2017 og drev for seg selv før hun ble ansatt hos Per O. Meier AS i april 2020. Hun er med på oppmåling, tilskjæring og søm av kalesjer og presenninger. 

Hasanzeki Gharibzadah
Syerske

Hasan er utdannet innen tekstil og gikk i 2003 ut med fagbrev i «Industritekstilfag med fordypning i veving» fra tekstilfagskolen i Zug, Sveits. Etter 13 år med arbeid innen klesproduksjon kom Hasan til Norge og fikk i 2016 jobb hos Brisk Interiør hvor han sydde båtputer og trakk om bobiler. I 2024 tok Per O. Meier AS over driften av Brisk Interiør og Hasan fulgte med. Han har nå hovedansvaret for søm av båtputer og bobilinteriør.

Marianne Krona
Syerske

Marianne har vært ansatt siden 2020 og har ansvar for å lage enkeltkomponenter til kalesjer, som bl. a. hjerter, strikkfester og opprullingsreimer. Hun reparerer kalesjer, bytter vinduer og glidelåser.

Mari Stokke
Syerske
Mari fikk fagbrev som Møbeltapetserer i 2022 etter å ha fullført 2 år på design og tekstil på Kongsberg Videregående og 2 år i lære hos en Mester Møbeltapetserer i Drammen. Der ble hun videre i 1 år før hun ble ansatt hos Per O. Meier AS i jan 2023. Mari tar seg av trekking og stopping av møbler og syr også båtkalesjer. Mari er vår yngste ansatte som er full av kreativitet og elsker farger.

Hva sier kundene våre?

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne! kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle